Wat is KOOACH?

We ondersteunen B2B bedrijven en organisaties in het aantrekken van prospecten en klanten door het definiëren en organiseren van evenementiële concepten waarbij kennisoverdracht centraal staat.

Zo zijn we zeker geen klassiek evenementenbureau, noch traditionele consultants. Je kan ons best omschrijven als professionals die mee zijn met de laatste digitale trends en daarnaast de nodige vaardigheden hebben om inhoudelijk sterke programma's te creëren en te organiseren in samenwerking met een persoonlijk netwerk van (inter)nationale experten.

Als je op zoek bent naar een manier om jouw kennis en expertise intern of extern over te brengen, dan staan we klaar om jou hierbij te ondersteunen.

Van interne inspirerende events of training sessies tot publieke conferenties of het opzetten van je eigen opleidingsorgaan, we hebben de ervaring en connecties om samen met jou hiervan een succes te maken.

Strategisch

We hebben de strategische visie om concepten te creëren waarbij de nodige invalshoeken aan bod komen

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring met de organisatie en uitbouw van tal van B2B evenementen en trainingen

Netwerk

Voor het opstellen van kwalitatieve programma's en hands-on sessies kunnen we rekenen op een uitgebreid persoonlijk netwerk van (inter)nationale experten

Trends

Steeds de vinger aan de pols wat betreft nieuwe digitale trends en technieken. Ook omdat we dit steeds implementeren in uw concepten.

Expertise

Voor alle programma's en concepten gaat we steeds op zoek naar de experten in dat vakgebied. Zo evolueert ons netwerk van specialisten en helpen we nieuw talent eveneens aan een podium.

Wie is KOOACH?

Rien van den Bosch
Managing Partner - Concept & programma
Ilse Bollen
Managing Partner - Project Management & Communicatie
Nicolas Demeure
Chief Revenue Officer - Sales Management

Hulp nodig bij je nieuw project? We kunnen je helpen!

KOOACH nv

Ferdinand Lousbergskaai 106 b20
9000 Gent
BE 0674 822 367
Email: info@KOOACH.be

Waarom KOOACH?

KOOACH heeft meer dan 15 jaar ervaring in het bedenken van evementiële concepten en het organiseren en uitwerken van B2B evenementen en trainingen. Ontdek welke waarde en impact onze Training-as-a-Service en Event Consulting voor jouw bedrijf betekenen.